OMGEVING UITJES - Stacaravan-Verhuur | Camping De Waterwolf in Middag-Humsterland en Lauwersmeer.

STACARAVAN-VERHUUR
StaCaravan-Verhuur
Ga naar de inhoud
Hier onder vind u een aantal mogelijkheden in de omgeving om te bezoeken!
De afstand tot deze " Uitjes " vind u links onder de plaatsnamen.
Abrahams Mosterdmakerij
Eenrum, 14 km


Abrahams Mosterdmakerij! Aan het gezellige Molenplein in Eenrum vindt u één van de weinige locaties in Nederland waar nog op ambachtelijke wijze mosterd gemaakt wordt.
Website
Mosterdmakerij
't Ailand
Lauwersoog, 21,1 km


’t Ailand is ons eiland. Gebouwd door vissers en gevoed door de zee. Kom genieten van wat de zee schaft in ons restaurant. Leer fileren, oesters open steken of koken met zeewier in onze viswerkplaats. Ervaar de traditionele Waddenvisserij tijdens een Wadvistocht.
Website
't Ailand
Bloemenboerderij
Maisdoolhof
Saaxumhuizen,
19 km


Bloemenboerderij is een agrarisch bedrijf met o.a. een Maïsdoolhof en een Maïsbad. Je kunt door het vinden van het goede pad en vragen goed te beantwoorden een Maisdoolhofdiploma verdienen. Ook is er voor de aller kleinste een Kabouterdoolhof.
Website
Bloemenboerderij
DoeZoo Insektenwereld
Leens, 7,7 km

Duik in de wondere wereld van het insect in DoeZoo Insektenwereld. Al je zintuigen komen in het park volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven.
Website
DoeZoo
Kartbaan
Ulrum, 7,7 km


Beleef de snelheid, voel de adrenaline, ervaar het ultieme racegevoel. Waan je heel even een echte coureur. Het kan allemaal op Kartbaan Ulrum.
Website
Kartbaan Ulrum
Klimpark
Wehe-den Hoorn,
19 km


Waddenfun is het grootste indoorklimpark van Nederland. Bij Adventurepark Waddenfun kunt u terecht voor spannende, leuke, bijzondere activiteiten en arrangementen die voor alle leeftijden geschikt zijn
Website
Klimpark
Marenboot
Wehe-den Hoorn,
19 km

Hoornstertil & De Marenboot zijn gelegen op het Hoogeland in Wehe-den Hoorn, nabij het Werelderfgoed De Waddenzee.
Website
Marenboot
Museum Wierdenland
Ezinge, 7,1 km

Museum Wierdenland richt zich op het landschap en de cultuur van terpen en wierden in het noordelijk waddenkustgebied.
Website
Wierdenland
Natuurboerderij
Lammerburen
Oldenhove, 0,5 km

Natuurboerderij  Lammerburen te Oldehove is de oudst bekende broedplaats van steenuilen  in Groningen. Er wordt voorlichting gegeven en er worden lezingen  gehouden over uilen, weidevogels, akkervogels en agrarisch natuurbeheer.
Website
Natuurboerderij
Openluchtmuseum
Het Hoogeland
Warffum, 22,9 km

Ontdek in openluchtmuseum Het Hoogeland het platteland van ruim honderd jaar geleden. Kijk rond in twintig oude gebouwen en ervaar hoe de mensen vroeger woonden en werkten.
Website
Openluchtmuseum
Rondvaart
Vlinderblag
Lauwersoog, 20 km

Welkom aan boord van partyschip Vlinderbalg. Voor een verzorgd varend uitje bent u bij ons in goede handen. Aan boord van het nostalgische rondvaartboot “Vlinderbalg” kunt u genieten van een gezellige rondvaart met of zonder verzorging.
Website
Rondvaart
Theemuseum
Houwerzijl, 3,8 km

De Theefabriek is een waar theeparadijs! Het herbergt een unieke  toeristische attractie en een breed gesorteerd theehandelscentrum onder  één dak. Een sfeervolle Theeschenkerij met wellicht de meest uitgebreide theekaart ter wereldWebsite
Theemuseum
Tuk Tuk
Lauwersoog, 20 km

Huur een Tuk Tuk om de prachtige omgeving van Lauwersoog te ontdekken. De mogelijkheden voor een gezellig dagje uit zijn onbeperkt!
Website
TukTuk
Varen - Wadvissen
met de ZK 9
Zoutkamp, 10 km

Met onze voormalige viskotter de ZK9 Antonia maken wij vaartochten over   het Lauwersmeer en het Werelderfgoed Waddenzee. Kleinschalig, we nemen   maximaal 20 passagiers mee.
Website
Wadvissen
Landgoed
Verhildersum
Leens, 8,3 km

Verhildersum is een borg direct ten oosten van  het dorp Leens  in de gemeente De Marne, provincie  Groningen. Heden ten dage wordt de  borg museaal beheerd en is in  19e-eeuwse stijl ingericht.
Website
Verhildersum
Visserijmuseum
Zoutkamp, 6,7 km

In de monumentale Rijksbetonningsloods, centraal gelegen aan de oude binnenhaven, is sinds 1994 het
Visserijmuseum Zoutkamp gevestigd
Website
Visserijmuseum
Wadvistochten
Lauwersoog, 21,1 km

Kom vissen, slikslee rijden, vis fileren, plankton kijken en meer.   Beleef een uniek avontuur in een prachtig decor: Werelderfgoed   Waddenzee. Avontuur, cultuur, natuur en historie in één. ’t Ailand Lauwersoog is de thuisbasis voor alle activiteiten.
Website
Zeehondencentrum
Pieterburen, 18 km

Wij zijn Zeehondencentrum Pieterburen, een van de oudste en beste   opvangcentra voor zeehonden ter wereld. Op onze campus en field station   wonen en werken vrijwilligers en onderzoekers uit de hele wereld
Website
Zeehondencentrum
Zeevissen
Lauwersoog, 20 km

Sportvissen en een rondvaart op zee. Genieten van de omgeving en makreel of kabeljauw vissen, dat is extra genieten. Vaar gratis mee als 15e persoon!
Website
MS Tender
Zeevissen
Lauwersoog, 20 km

Sportvisserij Dageraad. Het familiebedrijf met Joost Drijver aan het roer Sportvissen op de Noordzee doe je met Sportvisserij de Dageraad.
Website
Dageraad
Stacaravan-Verhuur
Contact
Stacaravan-verhuur
IJsbrand Medema
+ 31 (0)6 505 902 21
info@stacaravan-verhuur.nl
Stacaravan nr: 57
Camping de Waterwolf
© 2019 - 2024 Created by BenesWebDesign
Terug naar de inhoud